Vi lager komponenter som driver dører


LASTNFRAME
TMkomponenter som driver dører.Fra råtesikre ytterdørkarmer, til bunnterskelsveip, lager vi ytterdørkomponenter som fungerer bedre, installeres raskere og varer lenger.
LASTNFRAMETMtilbyr dørkomponenter for inngangssystemapplikasjoner, inkludert komposittdørkarmer, murstein, t-astragal, stolpe.
Dørrammer er holdbare, langvarige og forbedrer kvaliteten og ytelsen til inngangspartiet når de brukes med døren vår.Våre rammer kommer i en rekke kornstiler for å komplementere ethvert arkitektonisk eksteriør.
LASTNFRAMETMdørkomponenter er pvc-kompositt produsert uten å råtne, vri seg og spalte.De er stabiliteten i inngangsdørsystemet.
VelgerLASTNFRAMETMkompositt dørkarm for dybder fra 4 tommer til 10 tommer
VelgerLASTNFRAMETMkompositt dørkarmer for dybder fra 4 tommer til 10 tommer, forbedringene for inngangsdørsystemet ditt.
LASTNFRAMETMkompositt mursteinsform har vedlikeholdsfri, og utfyller den råtesikre beskyttelsen for de andre dørkarmkomponentene.
LASTNFRAMETMkompositt muller er rof-proff beskyttelse, de gir styrken som kreves for terrassedørsystemer eller kontinuerlige sidelite-enheter.
Dør- og sidelitekomponenter gir dimensjoner og skaper aksentdeler til inngangsdører.Astragalen skaper ikke bare definisjon mellom dørene, men lukker gapet for ekstra privatliv og hindrer lys i å trenge gjennom.
LASTNFRAMETMKompositt T-astragal har ingen bøyning, ingen lekkasjer, gir sikker beskyttelse og vakker ytelse for inngangssystemer.
LASTNFRAMETMdørkomponenter gir kvalitet, sikkerhet og beskyttelse for inngangssystemer.Kontakt oss i dag for forespørsler om WPC dørkarmer, T-staver, tegllister, samt T-astragaler.


Innleggstid: 27. november 2020

Forespørsel

For spørsmål om våre produkter eller prisliste, vennligst legg igjen din e-post til oss, så tar vi kontakt innen 24 timer.

Følg oss

på våre sosiale medier
  • sns01
  • sns02
  • sns03

Legg igjen din melding

Skriv din melding her og send den til oss